Loading

MEMBRU VIP GOLD A ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL A ROMÂNIEI

PACHETUL GOLD VIP CARD - EDIȚIE LIMITATĂ - 500 DISPONIBILE

Ridică experiența ta de fan la un nou nivel cu Pachetul Gold VIP Card al Echipei Naționale de Fotbal a României! Creat pentru cei mai pasionați suporteri ai echipei noastre naționale, această membrie exclusivă oferă acces și privilegii fără egal, redefinind ce înseamnă să fii un adevărat fan. Cu un număr limitat de doar 500 de Gold VIP Carduri disponibile, fiecare card nu este doar un simbol al dedicării tale, ci și o poartă către beneficii extraordinare. 
 
Surprindeți un prieten cumpărând un pachet și oferindu-i-l cadou! Și nu uitați, persoana care deschide pachetul va avea dreptul la beneficii și va deține cardul VIP.
 
 
Ce este inclus în Pachetul Gold VIP Card?
 
 
Cardul Gold VIP
 
Ca mândru deținător al Cardului Gold VIP, ți se acordă statutul prestigios de Membru Gold VIP. Deținând un Card Gold VIP și având statutul de Membru Gold VIP, ești eligibil să primești airdrop-uri până la expirarea statutului tău de membru și îți asigură dreptul de a-ți reînnoi statutul atunci când o să expire pe 31 decembrie 2025. 
 
 
20% Reducere suplimentară la două comenzi pe Magazinul Oficial FRF
 
Bucură-te de o reducere suplimentară de 20% la două comenzi separate din magazinul nostru oficial de merchandise FRF (magazin.frf.ro). Aceste reduceri pot fi aplicate la orice achiziții efectuate până la 31 decembrie 2025, permițându-ți să te echipezi și să îți arăți susținerea în stil. 
 
 
Tricou oficial de joc semnat de 3 jucători preferați din echipa Națională a României
 
Demonstrează-ți susținerea cu acest articol exclusiv. Veti primi un tricou oficial de joc, semnat de cei trei jucători preferați din echipa Națională a României, care îți va fi livrat în termen de 3 luni de la alegerea ta. 
 
 
2 bilete pentru 3 meciuri de acasă ale echipei Naționale a României
 
Experimentează emoțiile fotbalului live cu 2 bilete la 3 meciuri acasă ale Echipei Naționale a României. Alege dintr-o listă selectată de 5 meciuri, din prezent până la 31 decembrie 2025. Biletele vor fi disponibile cu 2 săptămâni înainte de fiecare meci ales. Locurile vor fi centrale, situate pe primul inel, având cea mai bună vizibilitate asupra terenului. Trăiește acțiunea, încurajează-ți echipa și fii parte din momente de neuitat pe teren. 
 
 
Prânz cu 2 legende la sediul FRF
 
Bucură-te de o experiență de neuitat în viață cu un prânz alături de două legende ale fotbalului românesc la sediul FRF. Întâlnește-ți eroii, ascultă-le poveștile și împărtășește un moment unic alături de alți fani pasionați.
 
 
Oportunitatea BIG WIN
 
12 persoane norocoase care deschid pachetului Gold VIP Card Pack vor fi selectați aleatoriu pentru a se bucura de o experiență Skybox. Urmăriți un meci în confort și stil suprem, creând amintiri care vor dura o viață.  
 
 
 
După efectuarea achiziției, trebuie să deschizi pachetul pentru a putea deține cardul VIP și aceste beneficii. Apoi, FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători.
 

Numărul ediției cardului VIP este determinat aleatoriu la deschiderea pachetului.

Nota privind transferabilitatea:

Toate pachetele VIP Card ale Echipei Naționale de Fotbal a României includ un Card VIP și mai multe beneficii exclusive:

Card VIP: Cardul VIP în sine, deși nu oferă beneficii directe, este transferabil și conferă deținătorului statutul de Membru VIP. În calitate de membru VIP, ai dreptul de a reînnoi cardul la expirarea acestuia, la sfârșitul anului 2025. În plus, poti primi beneficii viitoare pe care Echipa Națională a României decide să le lanseze. 

Beneficii netransferabile: Beneficiile incluse în pachetele cardurilor VIP sunt netransferabile și rămân la persoana care a deschis pachetul de carduri VIP. FRF va contacta persoana care a deschis pachetul pentru a stabili următorii pași corespunzători.

Acordarea unui pachet: Doar un pachet nedeschis poate fi făcut cadou unui alt utilizator, oferind astfel conținutul pachetului, care include Cardul VIP și beneficiile netransferabile, noului posesor. Odată ce pachetul este deschis, numai Cardul VIP poate fi transferat, iar beneficiile rămân la persoana care a deschis pachetul.

 

Termeni și Condiții Speciale

 
 
Pachetul Gold VIP Card:
 
Fiecare beneficiu inclus în Pachetul Gold VIP Card este valabil până la 31 decembrie 2025. La deschiderea Pachetului Gold VIP Card, vei primi următoarele beneficii: un Card Gold VIP, o reducere suplimentară de 20% la două comenzi separate pe magazinul oficial de merchandise FRF, un tricou oficial de joc semnat de 3 jucători preferați din echipa Națională a României, 2 bilete pentru 3 meciuri acasă ale echipei Naționale a României, un prânz cu 2 legende la sediul FRF și o oportunitate de a fi selectat aleatoriu pentru a câștiga o experiență skybox (“Big Win”).  
 
Cardul VIP Gold:
 
Deținând un Card Gold VIP, ți se acordă statutul de Membru Gold VIP, valabil până la 31 decembrie 2025. Acest statut de membru îți acordă următoarele: dreptul de a-ți reînnoi statutul atunci când aceasta expiră pe 31 decembrie 2025; eligibilitatea de a primi airdrop-uri pe durata statutului tău de membru. Statutul tău de membru expiră în momentul în care nu mai deții un Card Gold VIP sau pe 31 decembrie 2025, oricare dintre aceste situații survine prima. Dacă îți reînnoiești un Card Gold VIP pentru perioada următoare în 2026, vei primi toate beneficiile inițiale incluse în Pachetul Gold VIP Card, pentru perioada respectivă. 
 
Reducere suplimentară de 20%:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi instrucțiuni cu privire la modul de aplicare a reducerii la comanda efectuata de tine. Această reducere se aplică la două comenzi efectuate pe Magazinul Oficial de Merchandise FRF (magazin.frf.ro) înainte de 31 decembrie 2025. Această reducere va fi aplicată pe lângă prețul stabilit la data comenzii. Combinarea mai multor reduceri este acceptată. 
 
Tricoul oficial de joc semnat:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi instrucțiuni despre cum să primești tricoul oficial de joc semnat de cei 3 jucători preferați din echipa Națională a României. Te rugăm să permiți o perioadă de livrare de 3 luni, din data la care cererea cu semnăturile jucătorilor specificați a fost făcută. Ultima dată pentru a face o cerere este pe 31 decembrie 2025. 
 
Bilete la meciuri:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi selecția de meciuri odată ce datele din calendarul meciurilor sunt disponibile. Cele 2 bilete pentru 3 meciuri acasă sunt disponibile dintr-o selecție de 5 jocuri anunțate odată ce datele calendarului meciurilor sunt confirmate. Biletele tale la meciuri vor fi disponibile cu 2 săptămâni înainte de fiecare meci și îți vor fi trimise de FRF prin email. Meciurile disponibile pentru selecție în această promoție trebuie să aibă loc înainte de 31 decembrie 2025. 
 
Prânz cu 2 legende:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători pentru a vă bucura de un prânz cu 2 legende. FRF are discreția exclusivă asupra datelor la care va avea loc prânzul, numărul de persoane invitați pentru fiecare dată și legendele care vor participa la prânz pentru fiecare dată. Această experiență de o viață va avea loc la date stabilite de FRF înainte de 31 decembrie 2025. 
 
Experiența Skybox:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. Odată ce deschideți pachetul, veți avea ocazia să câștigați o experiență Skybox. FRF are discreția exclusivă de a anunța data la care va avea loc oportunitatea “BIG WIN”. Vor fi 12 câștigători selectați aleatoriu dintr-un potențial de 500 de persoane care vor deschide Pachetul Gold VIP Card. La câștigarea acestei oportunități, FRF va contacta fiecare câștigător cu următorii pași pentru a se bucura de această experiență Skybox. 
 
Viitoarele Airdrop-uri:
 
În calitate de deținător al Cardului Gold VIP, aveți un statut de membru Gold VIP care vă face eligibil pentru a primi viitoarele beneficia prin airdrop în timpul calității de membru. Dacă nu dețineți un Card Gold VIP, atunci nu aveți un Statut de membru Gold VIP, ceea ce vă face neeligibil pentru a primi viitoarele airdrop-uri.
 
Piață:
 
Țineți cont de faptul că, dacă într-o zi doriți să revindeți Cardul VIP, singurul beneficiu transferabil este Statutul de Membru VIP.

Construcție

Pachetul tău de Carduri VIP Gold pentru Echipei Naționale de Fotbal a României este reglementat de acești Termeni și Condiții Speciale și de Termenii de Serviciu ai FIFA Collect.