Loading

MEMBRU VIP PLATINUM A ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL A ROMÂNIEI

PACHETUL PLATINUM VIP CARD - EDIȚIE LIMITATĂ - 100 DISPONIBILE

Duceți-vă experiența de fan la cel mai înalt nivel cu pachetul de carduri Platinum VIP al echipei naționale de fotbal a României! Creat pentru cei mai dedicați suporteri ai echipei noastre naționale, acest abonament de elită oferă acces și privilegii de neegalat, redefinind ceea ce înseamnă să fii un fan adevărat. Cu doar un număr limitat de 100 de carduri Platinum VIP disponibile, fiecare card nu este doar un simbol al dedicării tale, ci și o poartă de acces la beneficii extraordinare.
 
Surprindeți un prieten cumpărând un pachet și oferindu-i-l cadou! Și nu uitați, persoana care deschide pachetul va avea dreptul la beneficii și va deține cardul VIP.
 
 
Ce este inclus în Pachetul Platinum VIP Card?
 
 
Cardul Platinum VIP
 
Ca mândru deținător al Cardului Platinum VIP, ți se acordă statutul prestigios de Membru Platinum VIP. Deținând un Card Platinum VIP și astfel având statutul de Membru Platinum VIP, ești eligibil să primești airdrop-uri până la expirarea statutului tău de membru și îți asigură dreptul de a-ți reînnoi statutul atunci când expiră pe 31 decembrie 2025. 
 
 
Reducere suplimentară de 20% la trei comenzi în Magazinul Oficial FRF
 
Te bucuri de o reducere suplimentară de 20% la trei comenzi distincte din magazinul oficial de mărfuri FRF (magazin.frf.ro). Aceste reduceri pot fi aplicate la orice cumpărături efectuate înainte de 31 decembrie 2025, permițându-vă să vă echipați și să vă arătați susținerea cu stil.  
 
 
Tricoul oficial personalizat al suporterilor
 
Arată-ți sprijinul cu un tricou oficial personalizat de suporter. Veti primi acest articol exclusiv în termen de 5 luni de la cererea ta. 
 
 
Tricou oficial de joc semnat de echipa națională
 
Deține cu mândrie un tricou oficial de joc semnat de întreaga echipă națională. Veti primi acest articol unic în termen de 3 luni de la cererea ta. 
 
 
2 locuri VIP pentru 2 meciuri de acasă
 
Experimentează emoția fotbalului live cu 2 locuri VIP pentru 2 meciuri acasă ale Echipei Naționale. Alege dintr-o gamă de meciuri, din prezent până la 31 decembrie 2025. Biletele vor fi disponibile cu 2 săptămâni înainte de fiecare meci ales. Trăiește acțiunea din cele mai bune locuri, încurajează-ți echipa și fii parte din momente de neuitat pe teren. 
 
 
Prânz cu 2 legende la sediul FRF
 
Bucură-te de o experiență de neuitat cu un prânz alături de două legende ale fotbalului românesc la sediul FRF. Întâlnește-ți eroii, ascultă-le poveștile și împărtășește un moment unic cu alți fani pasionați. 
 
 
Oportunitatea BIG WIN
 
12 persoane norocoase care deschid Pachetului Platinum VIP Card vor fi selectați aleatoriu pentru a se bucura de o experiență Skybox. Urmărește un meci în confort și stil suprem, creând amintiri care vor dura o viață. 
 
 
Întâlnește jucătorii și antrenorul principal la baza de antrenament de la Mogoșoaia
 
Apropie-te de echipa națională! Participă la o sesiune specială de antrenament la baza de antrenament de la Mogoșoaia, întâlnește jucătorii, antrenorul principal și discută cu ei. Această experiență exclusivă are loc în timpul unui antrenament oficial înainte de un meci acasă. 
 
 
După efectuarea achiziției, trebuie să deschizi pachetul pentru a putea deține cardul VIP și aceste beneficii. Apoi, FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători.
 

Numărul ediției cardului VIP este determinat aleatoriu la deschiderea pachetului.

Nota privind transferabilitatea:

Toate pachetele VIP Card ale Echipei Naționale de Fotbal a României includ un Card VIP și mai multe beneficii exclusive:

Card VIP: Cardul VIP în sine, deși nu oferă beneficii directe, este transferabil și conferă deținătorului statutul de Membru VIP. În calitate de membru VIP, ai dreptul de a reînnoi cardul la expirarea acestuia, la sfârșitul anului 2025. În plus, poti primi beneficii viitoare pe care Echipa Națională a României decide să le lanseze. 

Beneficii netransferabile: Beneficiile incluse în pachetele cardurilor VIP sunt netransferabile și rămân la persoana care a deschis pachetul de carduri VIP. FRF va contacta persoana care a deschis pachetul pentru a stabili următorii pași corespunzători.

Acordarea unui pachet: Doar un pachet nedeschis poate fi făcut cadou unui alt utilizator, oferind astfel conținutul pachetului, care include Cardul VIP și beneficiile netransferabile, noului posesor. Odată ce pachetul este deschis, numai Cardul VIP poate fi transferat, iar beneficiile rămân la persoana care a deschis pachetul.

 

Termeni și Condiții Speciale

 
 
Pachetul Platinum VIP Card:
 
Fiecare beneficiu inclus în Pachetul Platinum VIP Card este valabil până la 31 decembrie 2025. La deschiderea Pachetului Platinum VIP Card, vei primi următoarele beneficii: un Card Platinum VIP, o reducere suplimentară de 20% la trei comenzi separate pe magazinul oficial de merchandise FRF, un tricou oficial de joc semnat de Echipa Națională, un tricou personalizat de susținător, 2 locuri VIP pentru 2 meciuri acasă, un prânz cu 2 legende la sediul FRF, oportunitatea de a fi selectat aleatoriu pentru a câștiga o experiență skybox (“Big Win”) și o experiență de a întâlni jucătorii și antrenorul principal la baza sportivă de la Mogoșoaia. 
 
Cardul VIP Platinum:
 
Deținând un Card Platinum VIP, ți se acordă statutul de Membru Platinum VIP, valabil până la 31 decembrie 2025. Acest statut de membru îți acordă următoarele: dreptul de a-ți reînnoi statutul când aceasta expiră pe 31 decembrie 2025; eligibilitatea de a primi airdrop-uri pe durata statutului tău de membru. Statutul tău de membru expiră în momentul în care nu mai deții un Card Platinum VIP sau pe 31 decembrie 2025, oricare dintre aceste situații survine prima. Dacă îți reînnoiești un Card Platinum VIP pentru perioada următoare în 2026, vei primi toate beneficiile inițiale incluse în Pachetul Platinum VIP Card, pentru acea perioadă respectivă. 
 
Reducerea suplimentară de 20%:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi instrucțiuni cu privire la modul de aplicare a reducerii la comanda efectuata de tine. Această reducere se aplică la trei comenzi efectuate pe Magazinul Oficial de Merchandise FRF (magazin.frf.ro) înainte de 31 decembrie 2025. Această reducere va fi aplicată pe lângă prețul stabilit la data comenzii. Combinarea mai multor reduceri este acceptată. 
 
Tricoul oficial personalizat al suporterului:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi instrucțiuni despre cum să primești tricoul oficial de susținător personalizat. Te rugăm să permiți o perioadă de livrare de 5 luni, din data la care cererea a fost făcută. Ultima dată pentru a face o cerere este pe 31 decembrie 2025. 
 
Tricoul oficial de joc semnat:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va oferi apoi instrucțiuni despre cum să primești tricoul oficial de joc semnat de Echipa Națională. Te rugăm să permiți o perioadă de livrare de 3 luni, din data la care cererea cu semnăturile jucătorilor a fost făcută. Ultima dată pentru a face o cerere este pe 31 decembrie 2025. 
 
Locuri VIP:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. FRF îți va furniza selecția de jocuri disponibile, odată ce datele calendarului meciurilor sunt disponibile. Biletele tale pentru 2 locuri VIP vor fi disponibile cu 2 săptămâni înainte de fiecare meci și îți vor fi trimise de FRF prin email. Meciurile disponibile pentru selecție în această promoție trebuie să aibă loc înainte de 31 decembrie 2025. 
 
Prânz cu 2 legende:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători pentru a vă bucura de un prânz cu 2 legende. FRF are discreția exclusivă asupra datelor la care va avea loc prânzul, numărul de persoane invitați pentru fiecare dată și legendele care vor participa la prânz pentru fiecare dată. Această experiență de o viață va avea loc la date stabilite de FRF înainte de 31 decembrie 2025. 
 
Experiența Skybox:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători. Odată ce deschideți pachetul, veți avea ocazia să câștigați o experiență Skybox. FRF are discreția exclusivă de a anunța data la care va avea loc oportunitatea “BIG WIN”. Vor fi 12 câștigători selectați aleatoriu dintr-un potențial de 100 de persoane care vor deschide Pachetul Platinum VIP Card. La câștigarea acestei oportunități, FRF va contacta fiecare câștigător cu următorii pași pentru a se bucura de această experiență Skybox. 
 
Întâlnește jucătorii și antrenorul principal:
 
FRF te va contacta în termen de o lună de la deschiderea pachetului pentru a coordona următorii pași corespunzători să se bucure de o experiență de a întâlni jucătorii și antrenorul principal la baza de antrenament de la Mogoșoaia. FRF are discreția exclusivă asupra datelor la care va avea loc experiența și numărul de persoane invitați pentru fiecare dată. Această experiență unică va avea loc în timpul antrenamentelor oficiale, înainte de meciurile acasă, stabilite de FRF înainte de 31 decembrie 2025.
 
Viitoarele Airdrop-uri:
 
În calitate de deținător al Cardului Platinum VIP, aveți un statut de membru Platinum VIP care vă face eligibil pentru a primi viitoarele airdrop-uri în timpul calității de membru. Dacă nu dețineți un card Platinum VIP, atunci nu aveți un statut de membru Platinum VIP, ceea ce vă face neeligibil pentru a primi viitoarele airdrop-uri.
 
Piață:
 
Țineți cont de faptul că, dacă într-o zi doriți să revindeți Cardul VIP, singurul beneficiu transferabil este Statutul de Membru VIP.

Construcție

Pachetul tău de Carduri VIP Platinum pentru Echipei Naționale de Fotbal a României este reglementat de acești Termeni și Condiții Speciale și de Termenii de Serviciu ai FIFA Collect.